İZMİR / KİRAZ - Kiraz Ortaokulu

Kiraz Ortaokulu

Yenimahalle Park Sokak No.1 Kiraz İZMİR
Vizyon
Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
Misyon
Biz; bütün öğrencilerimizin bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara çağımızın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceriler kazandırmak için varız.
Başarılar
CodeWeek 2023 Sertifikası e-Twinning Katılımı Okulum Temiz Projesi Sertifikası e-Safety Katılımı
KALORİFER ( Doğalgaz )
Ulaşım
İzmir´e direkt otobüs seferleri olduğu gibi, Ödemiş üzerinden tren yada Torbalı üzerinden İZBAN aracılığı ile merkeze ulaşılabilmektedir.
Servis Yok
Yerleşim Yeri
Kuzeyinde Manisa ilinin Salihli ilçesi; yine kuzeyinde ve doğusunda Manisa´nın Alaşehir ilçesi; batısında Ödemiş; güneyinde Beydağ ve Aydın ilinin Nazilli ilçesi ile çevrelenir.
Kiraz, İzmir´in doğusunda yer alır. İl merkezine uzaklığı 142 km´dir.
Sportif Etkinlikler
Pek çok farklı branşta öğrencilerimiz takım yada bireysel olarak yarışmalara katılım göstermektedir.
Teknofest, Robokod ve TÜBİTAK proje çalışmaları devam etmektedir.
e-Twinning ve Erasmus+ proje çalışmaları devam etmektedir.